Arpad Willem’s Choice
Roepnaam: Jafar

Maine coon

Geboortedatum: 20/11/2018
Kleur: Black smoke
Getest op: HCM (echo en DNA), PKD (echo en DNA), Heupdysplasie (HD),  fiv en felv
Bloedgroep A

Nadat Pilar hier kwam wonen, begon onze zoektocht naar een dekkater. Al snel werd me duidelijk dat dit een moeilijke zaak zou worden aangezien de meeste fokkers geen uitdekkingen mogen geven wegens beperkingen in het contract. Als men dan een dekkater vind, mag er niks naar fok (dus enkel vermeerderen ipv verbeteren) of vroeg men torenhoge prijzen.
Toen ik Jafar zag staan, heb ik meteen gemaild. Mijn lieve vriendin Petra had hetzelfde gedacht en na een telefoontje aan elkaar besloten we om gezamenlijk deze kater aan te kopen. Jafar woont bij mij, bij onze andere katers.

Vader: Nero Of Keraysun
Moeder: Willem’s choice Nala

Jafar mag in berperkte maten buitendekkingen geven.
Voor meer info: klik hier